Frivillige

Andreas Helveg Rudolph

Mit navn er Andreas Helveg Rudolph, jeg er 26 år og udvikler/designer apps, hvilket jeg har kørt med i fuld fart de sidste 4-5 år. Jeg har været med til at udvikle apps for både Novo Nordisk, Kræftens Bekæmpelse, Roskilde Festival, kommuner, medicinalfirmaer og større organisationer – men jeg har også lavet spil og selvstændige projekter. Jeg har en bachelorgrad fra DIKU, hvor mine første app projekter også startede i sidste del af mit studie.Jeg er en person som går meget passioneret op i teknologi og udvikling, med den kraft der ligger i at kunne skabe ting med sine egne evner og fantasi. Jeg ville selv ønske at der havde været større støtte til at dyrke de kreative sider af teknologi da jeg var yngre, da programmering ikke kun behøver at være for folk på universitetet. Jeg håber jeg kan være med til at starte nogle nye spirrer op, som kunne finde deres vej med teknologi/udvikling.

I kan finde mange af de projekter jeg har arbejdet med professionelt her: http://www.mobile-identity.com/projects.jsp Og mange af mine selvstændige projekter her: https://play.google.com/store/apps/developer?id=Andreas+Rudolph Og de ting jeg laver i Khan Academy her: https://www.khanacademy.org/profile/KaptajnKnas/

Andreas Frisch

Christian Collin Bjerre

Benjamin Rotendahl

Jeg er 23 år gammel og er ved at færdiggøre min bachelor i Datalogi. Jeg har været frivillig i snart 2 år, jeg er både på DIKU og ITU afdelingen hvor jeg har været på Scratch, Processing og Unity workshops.

Jeg er rigtig glad for at undervise og kan godt lide at lave spil og andre seje ting.

Daisy

Algoritmiker, datalog fra DIKU. Scratch/Processing/3D-print. Styrer slaget når Martin er i Sverige.

Dirk Hasselbalch

Jeg er datalog fra DIKU og er ved at skrive Ph.D. om internetarkitekturer. Jeg hjælper til i Coding Pirates fordi jeg synes det er super-vigtigt, at alle lærer om logik, computere og matematik, og samtidigt lærer at man kan have det sjovt imens!

Jeg var på Scratch og LEGO Mindstorms indtil april 2016, men holder i øjeblikket pause for at færdiggøre min PhD.

Jacob Hamfeldt Kold

Jesper Juul Henriksen

Arduino og Blender-mesteren!

Joachim Tilsted

Kristian Lund Jensen

Kollega til Pieter. 3D-print og LEGO Mindstorms

Martin (Dybber)

Afdelingsleder i DIKU-afdelingen og datalog fra DIKU.

Jeg er ansat som Ph.D. studerende på DIKU, hvor min forskning handler om at lave nye programmeringssprog til parallelle computere, der har 1000-vis af kerner, bl.a. til moderne grafikkort. Det handler bl.a. om at gøre det nemmere at bruge, så man ikke så nemt laver fejl. Det er meget nemt at gøre noget galt, når man skal koordinere så mange kerner!

Mathies Wiencke

Jeg er frivillig i DIKU-afdelingen, og studerer bachelorlinjen Software Udvikling på ITU. Jeg hjælper primært med Scratch og Processing. Jeg har været frivillig i over 1 år nu, og kan godt lide at hjælpe andre med at løse diverse kodeproblemer.

Pieter Vancraeyveld

Belgieren. Ph.D. i fysik. Kollega til Kristian. Scratch/Processing/3D-print

Torben Gert Hansen

Datalog fra DIKU. Scratcher mest

Troels Anker Jørgensen

Hall of fame

Tidligere frivillige:

 • Emil Villiam Holm-Rasmussen
 • Kristoffer Søholm
 • Mathias Svensson
 • Mikkel Abrahamsen
 • Rasmus Fonseca
 • Sebastian (‘Sebbe’) Paaske Tørholm
 • Ulrik Rasmussen
 • Kristoffer Rath Hansen
 • Jan Gronemann
 • Rasmus Exner
 • Philip Winther Henriques